Dadah Untuk Ketuat Alat Kelamin Lelaki Dan Perempuan

Dadah Untuk Ketuat Alat Kelamin Lelaki Dan Perempuan

Dadah Untuk Ketuat Alat Kelamin Lelaki Dan Perempuan ~ Ketuat kemaluan disebabkan oleh virus yang digelar Human Papilloma Virus (HPV). Ianya boleh merebak melalui:

 1. Hubungan seks (vagina, oral, dubur)
 2. Dari ibu ke bayi semasa proses kelahiran

Apakah ciri-ciri Ketuat Genital?

Kebanyakan mereka yang dijangkiti tidak mengalami sebarang tanda/gejala. Ketuat mungkin timbul 3 minggu hingga 3 bulan selepas terdedah dari jangkitan. Ketuat ini:

 1. Berwarna merah jambu atau berwarna kulit
 2. Lembut
 3. Mungkin timbul atau rata
 4. Mungkin timbul secara berkumpulan atau bersendirian

Dadah Untuk Ketuat Alat Kelamin Lelaki Dan Perempuan ~ Bagi wanita, ia tumbuh di bahagian vagina, dubur ataupun pangkal rahim/servik manakala bagi lelaki, ia tumbuh di bahagian penis ataupun buah zakar. Ketuat boleh kekal di dalam tubuh badan untuk jangkamasa yang panjang tanpa memberi sebarang masalah.

Adakah kemungkinan untuk mendapat komplikasi?

Ya, jika tidak dirawat, ketuat akan tumbuh dengan lebih besar dan lebih banyak lagi. Bagi wanita, ia boleh menyebabkan kanser pangkal rahim, vagina,dubur.

Bagaimana Ketuat Genital dirawat?

Ketuat mungkin hilang secara spontan. Jika jangkitan disyaki, buat pemeriksaan doktor. Doktor dapat mengesan kehadiran virus ketuat (HPV), walaupun tiada ketuat dengan membuat PAP smear bagi wanita. Sesetengah ketuat boleh dirawat dengan menggunakan ubat topikal khas yang disapu pada dikulit. Jika ketuat adalah besar, doktor boleh membekukannya dengan menggunakan cecair nitrogen atau terapi laser Ketuat mungkin berulang jika HPV masih terdapat di bahagian kulit.

Bolehkah Ketuat Genital dicegah?

Ketuat Genital boleh dicegah melalui :

 • Cara yang paling baik adalah dengan mengelakkan diri dari hubungan seks.
 • Jika anda berumur 16 tahun ke bawah, menjalin hubungan seks adalah salah di sisi undang-undang kecuali anda telah berkahwin.
 • Jika anda aktif melakukan hubungan seks, amalkan hubungan seks yang selamat.
 • Setia pada seorang pasangan. Elakkan daripada bertukar-tukar pasangan.
 • Gunakan kondom. Walau bagaimanapun, kondom bukanlah 100% berkesan dalam pencegahan Chlamydia, tetapi ianya mampu mengurangkan risiko jangkitan.
 • Elakkan dari pengambilan alkohol atau dadah di mana ia akan menjejaskan pertimbangan anda.

Berikut adalah artikel iaitu terangkan penyakit ketuat genital dalam wanita dan peria.

Dadah Untuk Ketuat Alat Kelamin Lelaki Dan Perempuan Sekarang terdapat ubat-ubatan herba yang boleh kau gunakan Mengubati ketuat kemaluan ubat ketuat genital dapat digunakan buat lelaki seraya wanita, selain penggunaan ubat-ubatan yang baik seraya terbukti mampu mengatasi penyakit genital hingga selesai.

kita dari de nature indonesia mengenalkan ubat herba untuk mengubati ketuat kelamin, ubat kita baik kesan sampingan dan ketagihan.

UBAT HERBA KETUAT GENITAL

HARGA UBAT : 950.000 Ribu Rupiah

Pemesanan/Order

Call/SMS/Whatsapp : 0812-1536-6621 & 0877-2844-8224

Sekiranya anda masih belum jelas, sila hubungi kami melalui Call / SMS / WA 0812-1536-6621 & 0877-2844-8224

Barang-barang yang DIJAMIN tiba di rumah anda. Hubungi kami jika anda mahu bukti nombor penghantaran (resit). Saya menghantar ungkapan tidak. Jika anda sudah memahami kaedah transaksi, sila SMS kami.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *